Interim

Bij interim-vraagstukken stellen wij de maatschappelijke opdracht voorop. We luisteren naar onze opdrachtgevers en geven samen met hen betekenis aan de opdracht. De interim-bestuurders, -schoolleiders en -managers die wij inzetten, begrijpen het belang van de opdracht en voegen hun eigen perspectief toe. Ook zij werken anders, beter en wijzer.

Samen leren en reflecteren

Wij vinden dat iedereen beter wordt van professionele reflectie. Daarom werken onze ‘interimmers’ in waardevolle ontmoetingen met elkaar aan hun professionalisering. Wij helpen hen daarbij door samen met hen betekenisvolle plekken te bezoeken en betekenisvolle mensen te ontmoeten; plekken en mensen die ons iets leren over het Nederland van Nu. Ook u als opdrachtgever kunt deelnemen aan onze gezamenlijke professionaliserings- en ontmoetingsdagen.

Transparante afspraken

Wij houden van duidelijkheid en transparantie. Voor publieke opdrachtgevers hanteren we uurtarieven die gerelateerd zijn aan de geldende cao’s en bijbehorende maximum van de WNT. Het uurtarief van een interimmanager hangt samen met de opdracht.  

Laten we kennismaken!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Zoek je een tijdelijke of vaste baan in het publieke domein? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.