Wat we doen

BdB advies

Wij zijn adviseurs met een mening. Niet over wat het beste antwoord is, maar wel over hoe je bij dat antwoord komt. Want of een vraagstuk nu draait om samenwerken of om onderzoek, om ontwikkeling of verandering, om toekomst of om opvolging: als je anders leert kijken en beter leert luisteren, kom je samen tot wijzere beslissingen. 

BdB werving & selectie

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties in het publieke domein bij het werven en selecteren van bestuurders en toezichthouders. Dat zien we als een gezamenlijke opgave: we nemen het niet over, maar gaan met elkaar op weg. Het is een proces waarin we samen kijken, luisteren en betekenis geven: anders, beter, wijzer. 

BdB interim

Bij interim-vraagstukken stellen wij de maatschappelijke opdracht voorop. We luisteren naar onze opdrachtgevers en geven samen met hen betekenis aan de opdracht. De interim-bestuurders, -schoolleiders en -managers die wij inzetten, begrijpen het belang van de opdracht en voegen hun eigen perspectief toe. Ook zij werken anders, beter en wijzer.

Publicaties

Méér dan een nieuwe collega

Méér dan een nieuwe collega

Hoe maak je van deelname aan een selectieproces een waardevolle leerervaring voor ieder commissielid en de commissie als geheel?

Lees meer
Anders kijken naar strategische planvorming

Anders kijken naar strategische planvorming

Elk jaar zien in het onderwijs honderden strategiedocumenten het licht…

Lees meer
Interview Sumer Sen

Interview Sumer Sen

Ze zijn er: de jongeren die na een moeilijke schoolloopbaan hun talenten volledig waarmaken, dankzij hun eigen…

Lees meer