Terug naar jouw bedoeling!

Een inspirerende driedaagse leiderschapsreis met film als rode draad.

Voor wie
Je werkt al vele jaren binnen het onderwijs op management- of bestuursniveau. Misschien is het wel een loopbaan die je is overkomen. Misschien vraag je je steeds vaker af hoe dat gegaan is, en of je nog wel op de juiste plek zit. Hoe dan ook is je wens om meer regie te hebben op vervolgstappen gegroeid.


Invictus (2009)
Als je je hierin herkent, dan past deze driedaagse leiderschapsreis bij jou. In drie dagen maak je een reis naar binnen, om vervolgens een beter plan te hebben voor daarna. We werken met maximaal 12 mensen.

 Inhoud
Jouw vak vraagt veel inzet en flexibiliteit. Veranderingen gaan razendsnel, en de hoge werkdruk wint het bijna altijd van de ruimte voor reflectie of het opdoen van nieuwe inzichten. De ervaring leert dat veel managers en bestuurders op zeker moment behoefte hebben om opnieuw contact te maken met hun oorspronkelijke idealen en ambities.


Gladiator (2000)

In dit programma pakken we deze gemeenschappelijke (coach)vraag op inspirerende wijze op. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen film even stil te zetten, letterlijk stil te staan, te reflecteren op je levensfase en je loopbaan, en je tegelijkertijd te laten inspireren door filmbeelden en de verhalen van anderen.

Met de wijsheid van de deelnemers en de ervaren trainers staan we stil bij vragen als: Waar sta ik in mijn levensfase? Waar liggen (nog) uitdagingen en verlangens? Wat is volbracht en wat is de oogst tot nu toe? Welke koers vaar ik en waar zal die me uiteindelijk brengen?

Reis van de held
Vanuit de metafoor van een reis (de reis van de held van Joseph Campbell) nemen we je mee naar de sleutelmomenten van jouw leven. Dat doen we met veel inspirerende filmbeelden, wandelingen en andere werkvormen. Vervolgens kijken we welk inzicht dat biedt voor het nu en voor de volgende stappen die je wilt zetten. We gaan voor diepgang en voor concrete stappen.


Into the wild (2007)

Werkwijze
Het traject bestaat uit:

  • een individuele intake,
  • driedaagse training met creatieve werkvormen, waaronder veel film,
  • terugkomdag na 3 maanden,
  • facultatief coachtraject.

Begeleiding door Robbert Braak & Robbin Haaijer
Robbert werkte ruim 10 jaar voor de top van de rijksoverheid aan leiderschapsontwikkeling. Sinds 2012 is hij werkzaam in een klein team dat een netwerk van coaches binnen de overheid voorziet van kennis, opleiding en ervaring. Daarnaast is hij verbonden aan Bureau de Bedoeling en actief in zijn bedrijf jebentbeterdanjedenkt.nl. Hij is senior coach, trainer en programmamanager en werkt vaak met fragmenten uit films.

Robbin was jarenlang directeur en (mede-)eigenaar van een toonaangevend organisatieadviesbureau, moderator van (internationale) leiderschapsprogramma’s en sparringpartner voor leidinggevenden in verschillende sectoren. Tot hij besloot om zijn pad te verleggen en als initiatiefnemer en medeoprichter Bureau de Bedoeling te starten.

Kosten
€ 2.500,- (inclusief overnachting en diners; exclusief coachtraject).

Data en locatie
Woensdag 30 september tot en met vrijdag 2 oktober 2020.
Locatie: Samaya, Werkhoven.
We starten en eindigen met een lunch.

Meer informatie over het programma bij Robbert Braak (06 48130252) of Robbin Haaijer (06 50682905). Aanmelden? Mail naar info@bureaudebedoeling.nl