Kleine vaardigheden, grote gevolgen

Terug

Liggen er complexe vraagstukken op tafel en loopt het samenspel vast? Dan komt dat vaak gewoon doordat we niet goed luisteren, waarnemen en vragen stellen. Doordat we te snel willen afbakenen. Of doordat we het moeilijk vinden de ander te vertrouwen. Daarover schreven we eerder dit artikel. Begin bij jezelf en zet de toon voor een andere (bestuurs)cultuur! (Foto: Marija Zaric on Unsplash)

Laten we kennismaken!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Zoek je een tijdelijke of vaste baan in het publieke domein? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuws & artikelen

De bedoeling van Kim
De bedoeling van Kim

De reden dat ik een aantal jaar geleden de overstap naar het onderwijs heb gemaakt, is omdat ik verschil wilde maken. Verschil voor wat mij betreft de mooiste doelgroep die er is, de kinderen. De afgelopen jaren heb ik dan ook gestreefd om elke dag het onderwijs een beetje beter te maken. Ik doe dat nu met eenzelfde liefde vanuit Bureau de Bedoeling.

Lees meer
Nederland van Nu: AI
Nederland van Nu: AI

Hoe gaat AI de toekomst van ons onderwijs vormgeven? ‘Spoken word’ over een uitdagende reis naar het Nederland van 2047.

Lees meer
De bedoeling van Gerald
De bedoeling van Gerald

Ouders vertrouwen ons hun dierbaarste bezit toe. Ons onderwijs kan zo veel moois tot stand brengen, daaraan bijdragen is al ruim 30 jaar de kern van mijn werk…

Lees meer
De bedoeling van Suzanne
De bedoeling van Suzanne

Tsja, de bedoeling. Volgens Van Dale betekent dit het doel, het oogmerk. Vind ik lastig, want dan lijkt…

Lees meer