Even kennismaken: Renée Notten

Terug

We hebben er een nieuwe office assistant bij! Renée Notten is op 1 november het team van Bureau de Bedoeling komen versterken. De ruime ervaring die zij opdeed in commerciële functies zet zij nu in voor alle opdrachtgevers en collega’s van Bureau de Bedoeling.

Renée houdt van snel schakelen en oplossingsgericht bezig zijn. Grote kans dus dat je haar een keer aan de telefoon krijgt als er iets georganiseerd of geregeld moet worden. “Het fijne aan werken voor het onderwijs en de zorg vind ik dat het op de mens gericht is”, zegt zij. “Je kunt hier als persoon een steentje bijdragen en dat is iets waarmee ik me heel erg kan identificeren.”

Welkom, Renée!

Persoonlijk kennismaken met Renée? Mail naar renee@bureaudebedoeling.nl of bel 06-509 903 88.

Dit is de bedoeling van Renée.

Laten we kennismaken!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Zoek je een tijdelijke of vaste baan in het publieke domein? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuws & artikelen

De bedoeling van Kim
De bedoeling van Kim

De reden dat ik een aantal jaar geleden de overstap naar het onderwijs heb gemaakt, is omdat ik verschil wilde maken. Verschil voor wat mij betreft de mooiste doelgroep die er is, de kinderen. De afgelopen jaren heb ik dan ook gestreefd om elke dag het onderwijs een beetje beter te maken. Ik doe dat nu met eenzelfde liefde vanuit Bureau de Bedoeling.

Lees meer
Kleine vaardigheden, grote gevolgen
Kleine vaardigheden, grote gevolgen

Voor iedereen aan de Haagse overlegtafel en daarbuiten, nog een keer dit artikel over vaardigheden voor een goed samenspel, dat we eerder schreven.

Lees meer
Nederland van Nu: AI
Nederland van Nu: AI

Hoe gaat AI de toekomst van ons onderwijs vormgeven? ‘Spoken word’ over een uitdagende reis naar het Nederland van 2047.

Lees meer
De bedoeling van Gerald
De bedoeling van Gerald

Ouders vertrouwen ons hun dierbaarste bezit toe. Ons onderwijs kan zo veel moois tot stand brengen, daaraan bijdragen is al ruim 30 jaar de kern van mijn werk…

Lees meer