De bedoeling van Peter

Terug

Het onderwijs net een stukje beter maken. In wat voor rol ik ook zit. Als adviseur, interim bestuurder, coach of sparringpartner. Bij alles wat ik doe vraag ik me af ‘worden leerlingen hier beter van’. Leren van de dagelijkse praktijk, reflecteren om het morgen net iets anders, iets beter te doen. Niet met hele grote vage vergezichten. Stappen zetten, genieten van de weg naar het doel. En van alles wat je onderweg tegenkomt. Niet alles is van tevoren te voorspellen of uit te werken. Gaandeweg, al werkend samen op pad. Leren, vallen en opstaan.

Dit is wat mij drijft: een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van organisaties door te investeren in de mensen die er werken. Ik raak geïnspireerd door samen met betrokkenen een pad uit te stippelen om beoogde doelen te halen. Ik ben vooral iemand die bezig is met toekomst en ontwikkelen. Met al mijn ervaring, zonder het beter te weten, zal dat zeker lukken. Samen met opdrachtgevers en professionals in het onderwijs. Want daar ligt mijn hart.

Laten we kennismaken!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Zoek je een tijdelijke of vaste baan in het publieke domein? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuws & artikelen

De bedoeling van Kim
De bedoeling van Kim

De reden dat ik een aantal jaar geleden de overstap naar het onderwijs heb gemaakt, is omdat ik verschil wilde maken. Verschil voor wat mij betreft de mooiste doelgroep die er is, de kinderen. De afgelopen jaren heb ik dan ook gestreefd om elke dag het onderwijs een beetje beter te maken. Ik doe dat nu met eenzelfde liefde vanuit Bureau de Bedoeling.

Lees meer
Kleine vaardigheden, grote gevolgen
Kleine vaardigheden, grote gevolgen

Voor iedereen aan de Haagse overlegtafel en daarbuiten, nog een keer dit artikel over vaardigheden voor een goed samenspel, dat we eerder schreven.

Lees meer
Nederland van Nu: AI
Nederland van Nu: AI

Hoe gaat AI de toekomst van ons onderwijs vormgeven? ‘Spoken word’ over een uitdagende reis naar het Nederland van 2047.

Lees meer
De bedoeling van Gerald
De bedoeling van Gerald

Ouders vertrouwen ons hun dierbaarste bezit toe. Ons onderwijs kan zo veel moois tot stand brengen, daaraan bijdragen is al ruim 30 jaar de kern van mijn werk…

Lees meer