De Bedoeling van Patrick

Terug

Mijn bedoeling is een betekenisvol en bovenal leuk en interessant leven leiden, liefst met enige impact op de wereld om mij heen.

Dat is makkelijker opgeschreven dan gerealiseerd besef ik me terdege, maar door anderen te helpen en inspireren ook hun eigen bedoeling te leven kom je al een heel eind. Hoe, dat heeft verschillende vormen. In elk geval ondernemend, duurzaam en integer. Vanuit een onbevangen frisse kijk op onze werkelijkheid en vertrouwen in de mensen om mij heen.

Daarom ben ook ik verbonden aan Bureau de Bedoeling.

Laten we kennismaken!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Zoek je een tijdelijke of vaste baan in het publieke domein? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuws & artikelen

Een zuiver samenspel
Een zuiver samenspel

Waardoor verloopt het samenspel van toezichthouders en bestuurders vaak zo stroef? Harm Klifman en Robbin Haaijer onderzoeken wat er aan de hand is.

Lees meer
Andere waarden, morele opvattingen
Andere waarden, morele opvattingen

Hebben we het lef om te variëren op de heersende waarden van onze tijd?

Lees meer
Méér dan een collega
Méér dan een collega

Een goed selectieproces kan meer opleveren dan alleen een pssende kandidaat voor de vacature.

Lees meer
De kracht van een goed startgesprek
De kracht van een goed startgesprek

Na de zomer is het op veel scholen tijd voor startgesprekken. Hoe wordt zo’n gesprek de start van een goede samenwerking met ouders?

Lees meer