De bedoeling van Leon

Terug

Het dubbeltje en het kwartje, het jochie en de meneer, de trainer of hé trainert, de stucadoor of de bestuurder, een gebakje of een taartje….

Paradigma’s zijn er in de samenleving volop, in gezinnen, bij sportverenigingen, ook in het publieke en private domein. Samenwerken en onderzoeken hoe we met elkaar leven, samenwerken presteren, out-of-the-box denken, onderzoeken wat de toekomst voor ons in petto heeft, dat zijn vraag stukken die mij bezig houden.

De laatste periode van mijn werkleven zal in het teken staan van het Nederland van Nu en het Nederland van de Toekomst; ieder tijdsgewricht vraagt specifieke leiderschapskwaliteiten.
Met mijn ervaring en inzicht kunnen we samen onderzoeken welke kwaliteiten zichtbaar worden of nog meer zichtbaar kunnen worden.

Ik houd ervan dat het proces in beweging komt, humor mag niet ontbreken.

Heeft u een krachtig-duidelijk-zichtbaar-doortastend en verbindend mens nodig die in het hier en nu aan het werk gaat en toekomst gericht is, dan ben ik, Leon, er voor u.

Laten we kennismaken!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Zoek je een tijdelijke of vaste baan in het publieke domein? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuws & artikelen

De bedoeling van Kim
De bedoeling van Kim

De reden dat ik een aantal jaar geleden de overstap naar het onderwijs heb gemaakt, is omdat ik verschil wilde maken. Verschil voor wat mij betreft de mooiste doelgroep die er is, de kinderen. De afgelopen jaren heb ik dan ook gestreefd om elke dag het onderwijs een beetje beter te maken. Ik doe dat nu met eenzelfde liefde vanuit Bureau de Bedoeling.

Lees meer
Kleine vaardigheden, grote gevolgen
Kleine vaardigheden, grote gevolgen

Voor iedereen aan de Haagse overlegtafel en daarbuiten, nog een keer dit artikel over vaardigheden voor een goed samenspel, dat we eerder schreven.

Lees meer
Nederland van Nu: AI
Nederland van Nu: AI

Hoe gaat AI de toekomst van ons onderwijs vormgeven? ‘Spoken word’ over een uitdagende reis naar het Nederland van 2047.

Lees meer
De bedoeling van Gerald
De bedoeling van Gerald

Ouders vertrouwen ons hun dierbaarste bezit toe. Ons onderwijs kan zo veel moois tot stand brengen, daaraan bijdragen is al ruim 30 jaar de kern van mijn werk…

Lees meer