De bedoeling van Kim

Terug

De reden dat ik een aantal jaar geleden de overstap naar het onderwijs heb gemaakt, is omdat ik verschil wilde maken. Verschil voor wat mij betreft de mooiste doelgroep die er is, de kinderen. De afgelopen jaren heb ik dan ook gestreefd om elke dag het onderwijs een beetje beter te maken. Ik doe dat nu met eenzelfde liefde vanuit Bureau de Bedoeling.

Verwondering en oprechtheid zijn eigenschappen van kinderen die ik het meest bewonder. Helaas verliezen we die eigenschappen steeds meer naarmate we ouder worden. Ik hoop ze vast te houden in mijn werk en nodig daartoe ook anderen uit. Als adviseur en (team)coach probeer ik vanuit verbinding voorbij de oppervlakte te kijken en de ware betekenis achter woorden te begrijpen. Ik leg snel verbanden en zie wat er werkelijk speelt. Ik heb daarbij ook geleerd te luisteren naar wat er niet gezegd wordt.

Laten we samen het echte gesprek voeren, openhartig en met een frisse blik. Laten we verwonderd zijn door wat we ontdekken. Dit met de bedoeling het verschil te maken voor het onderwijs.

Laten we kennismaken!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Zoek je een tijdelijke of vaste baan in het publieke domein? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuws & artikelen

Wijsheid
Wijsheid

Er is in vijftien jaar veel veranderd in het bestuur van het onderwijs. Maar is anders ook altijd beter? Er mist iets wat in deze complexe tijd hard nodig is.

Lees meer
Herstelopdracht
Herstelopdracht

Het ene na het andere schoolbestuur krijgt een herstelopdracht op burgerschap. Dat is ook voor het nieuwe parlement en kabinet geen gek idee.

Lees meer
Kleine vaardigheden, grote gevolgen
Kleine vaardigheden, grote gevolgen

Voor iedereen aan de Haagse overlegtafel en daarbuiten, nog een keer dit artikel over vaardigheden voor een goed samenspel, dat we eerder schreven.

Lees meer
Nederland van Nu: AI
Nederland van Nu: AI

Hoe gaat AI de toekomst van ons onderwijs vormgeven? ‘Spoken word’ over een uitdagende reis naar het Nederland van 2047.

Lees meer