De bedoeling van Gerald

Terug

Ouders vertrouwen ons hun dierbaarste bezit toe. Ons onderwijs kan zo veel moois tot stand brengen, daaraan bijdragen is al ruim 30 jaar de kern van mijn werk. Van docent tot bestuurder, altijd gedreven, vol passie en recht door zee. Om tot de kern van ons onderwijs te komen moeten we ons bedenken wat nou echt de vraag achter de vraag is. Samen ontdekken wat de bedoeling is die aansluit bij wat leerlingen, collega’s, de school en de omgeving echt nodig heeft/hebben. Door gezamenlijk anders te kijken en goed te analyseren werken we toe naar het hart van ons onderwijs en de kern van wat we doen. Dit doe ik met humor, oprechte aandacht en zonder angst om lastige onderwerpen te benoemen en te begeleiden. Uiteindelijk gaat het er om dat iedere school vol trots kan vertellen over de kwaliteit die ze te bieden hebben. Organisaties helpen hun kwaliteiten te zien en deze verder uitbouwen is waar ik energie van krijg. Deze energie deel ik graag met u.

Laten we kennismaken!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Zoek je een tijdelijke of vaste baan in het publieke domein? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuws & artikelen

De bedoeling van Kim
De bedoeling van Kim

De reden dat ik een aantal jaar geleden de overstap naar het onderwijs heb gemaakt, is omdat ik verschil wilde maken. Verschil voor wat mij betreft de mooiste doelgroep die er is, de kinderen. De afgelopen jaren heb ik dan ook gestreefd om elke dag het onderwijs een beetje beter te maken. Ik doe dat nu met eenzelfde liefde vanuit Bureau de Bedoeling.

Lees meer
Kleine vaardigheden, grote gevolgen
Kleine vaardigheden, grote gevolgen

Voor iedereen aan de Haagse overlegtafel en daarbuiten, nog een keer dit artikel over vaardigheden voor een goed samenspel, dat we eerder schreven.

Lees meer
Nederland van Nu: AI
Nederland van Nu: AI

Hoe gaat AI de toekomst van ons onderwijs vormgeven? ‘Spoken word’ over een uitdagende reis naar het Nederland van 2047.

Lees meer
De bedoeling van Suzanne
De bedoeling van Suzanne

Tsja, de bedoeling. Volgens Van Dale betekent dit het doel, het oogmerk. Vind ik lastig, want dan lijkt…

Lees meer