De Bedoeling van Petra

Het is mijn bedoeling om samen met jou iets nieuws te creëren. Een nieuw beleidsplan, -proces of presentatie. Deze komen tot stand op basis van gelijkwaardigheid in de besluitvorming. Ik ben hierbij geïnspireerd door het Taoïsme. Alles bevindt zich in een perfecte harmonie, die niet statisch is, maar in voortdurende verandering.

Het is als een mobiel (Alexander Calder): ‘n hangende installatie die zachtjes beweegt door de wind. Iedereen beweegt op zijn eigen manier mee en toch blijft het geheel in harmonie. Totdat er iets gebeurt en de omstandigheden veranderen. Dan is alles uit balans. En is het zoeken naar een nieuwe harmonie, net zolang tot je een nieuwe balans vindt met elkaar. Ik vind het ontzettend leuk om dat binnen een proces met de gezamenlijke partners te bereiken.

Draagvlak creëren door gelijkwaardigheid en verbinding is mijn uitgangspunt, de creatieve aanpak is mijn handelsmerk. Door deze opzet en werkwijze creëer ik draagvlak voor de richting van denken, genereer ik nieuwe ideeën en heb ik vele processen begeleid tot een mooi eindresultaat. Dat is de essentie van wat ik doe: ik creëer ruimte zodat anderen kunnen excelleren.