De bedoeling van Peter

Het onderwijs net een stukje beter maken. In wat voor rol ik ook zit. Als adviseur, interim bestuurder, coach of sparringpartner. Bij alles wat ik doe vraag ik me af ‘worden leerlingen hier beter van’. Leren van de dagelijkse praktijk, reflecteren om het morgen net iets anders, iets beter te doen. Niet met hele grote vage vergezichten. Stappen zetten, genieten van de weg naar het doel. En van alles wat je onderweg tegenkomt. Niet alles is van tevoren te voorspellen of uit te werken. Gaandeweg, al werkend samen op pad. Leren, vallen en opstaan.

Dit is wat mij drijft: een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van organisaties door te investeren in de mensen die er werken. Ik raak geïnspireerd door samen met betrokkenen een pad uit te stippelen om beoogde doelen te halen. Ik ben vooral iemand die bezig is met toekomst en ontwikkelen. Met al mijn ervaring, zonder het beter te weten, zal dat zeker lukken. Samen met opdrachtgevers en professionals in het onderwijs. Want daar ligt mijn hart.