De bedoeling van Hens

Ik vind het belangrijk om écht en oprecht contact met mensen te hebben. Ik verdiep mij in de persoon of groep tegenover mij. Vanuit dit contact kan ik de vraag achter de vraag ontdekken. Het proces van bewustwording en groei van mensen inspireert mij enorm! Deze inspiratie zet ik in bij zowel het coachen als het begeleiden van professionals. Gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ben resultaatgericht en verhelder in de samenwerking de onderlinge verwachtingen. Ik ben eerlijk in mijn feedback, met de nodige humor. Ik stel rake vragen en stel ze altijd met respect voor de persoon en zijn of haar context.

Wat is mijn kracht?

Mijn kracht is dat ik benoem wat er gebeurt. Liefdevol confronteren met behoud van de relatie en met oog voor de mens. Ik ben een verbinder; van mensen met elkaar en ook mensen in verbinding brengen met zichzelf. Ik ga uit van iemands kwaliteiten en drijfveren. In mijn werk zet ik mijn inlevingsvermogen en intuïtie in. Vanuit oprecht contact en nieuwsgierigheid kan ik de vragen stellen die passen in het moment of die juist een andere dimensie aanraken. Puur omdat ik op dat moment voel dat ik dit moet en kan benoemen. Ik neem mensen mee in mijn resultaat- en doelgerichtheid, dit werkt aanstekelijk!

Wat drijft mij?

Ik ben arbeid- en organisatiepsycholoog en ben nieuwsgierig naar en geboeid door de ontwikkeling van de mens en de groep. Ik creëer graag begrip waar mensen elkaar moeilijk begrijpen. Bijvoorbeeld in de samenwerking. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de vraag die er speelt. Kijken wat mensen zelf kunnen doen, hun kracht als individu of als groep vinden: het gaat erom wat zij belangrijk vinden, waar zij kunnen groeien of ontwikkelen en ik help hen dat ontdekken.