De bedoeling van Christine

Mijn bedoeling is ‘worden wie je bent’. In mijn werk zie ik dit als bijna dagelijkse uitdaging voor mijzelf én voor veel anderen. Ik probeer hen te ondersteunen en te inspireren ook te worden wie ze zijn. Het is een belangrijk component van leiderschap. Leiderschap over jezelf, je naaste, je team of een hele organisatie.

Ik ben recent als zij-instromer gestart aan de opleiding voor Schoolleider met de bedoeling om mezelf en een team te ontwikkelen in een context waar leren en groeien centraal staat.  Zo kun je het leren toepassen in aspecten van een systeem. Ik neem ervaring mee vanuit de rijksoverheid en het bedrijfsleven over het ontwikkelen van organisaties en vooral de mensen in de organisatie. Bij Bureau de Bedoeling wil ik de context van het onderwijs nog beter doorgronden om zo mijn ervaring, studie, stage en werk samen te laten vloeien.

Ik geloof dat een leider die de moed heeft naar zichzelf te kijken en dat kwetsbaar te laten zien, in al zijn kracht en potentie, een waardevolle bijdrage kan leveren in een relatie, een team of voor een leerling. Deze moed is nodig en haalbaar in de complexe dynamiek van een school, wijk, team, gezin of maatschappij. De wereld wordt daar een stukje mooier van. Hoe groot of klein die wereld ook is. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.