De Bedoeling van Anouk

Een team vooruit helpen, dat is wat ik graag doe. Ik houd ervan om anderen te ontzorgen. Op alle niveaus, van hoog over tot de kleinste details. Ontzorgen betekent bijvoorbeeld een helikopterview houden, zodat er geen zaken tussen wal en schip vallen. Het betekent tijdig aan de bel trekken als er gaten dreigen te vallen. Wegversperringen opruimen, zodat de flow van het werk ongehinderd door kan gaan. En vooral: zorgen voor balans tussen de mens en het werk.

Eigenlijk organiseer ik rust. Ik wil het mogelijk maken dat anderen zich kunnen richten op het werk waar zij goed in zijn. Niks is mij te veel, als er ondersteuning nodig is, zorg ik dat ik daar ben.

In een jonge organisatie is geen dag hetzelfde. Dat maakt het zo ontzettend leuk om eraan mee te mogen werken. Wat wordt onze visie, wat moeten we hiervoor regelen en wat moeten we in de basis alvast neerzetten zodat we het hebben als we zover zijn? Echt met elkaar als team bouwen, dat is voor mij de bedoeling.